Aflevering 10 –  God en jij

Brief van opa

“Er is een God van alle tijden. Hij heeft ons gemaakt en wil een relatie met ons. Ga naar de woestijn en ontdek hoe ook jij een relatie met Hem kunt hebben.”

Diamanten

Vragen om over door te praten
  1. Wat is vertrouwen?
  2. Door het zien van deze aflevering, zien je misschien een enorm land, veel woestijn en hoor je over veel moeite waar het volk doorheen ging. Wat kan jij er van leren over God?
  3. Benoem of schrijf voor jezelf een paar dingen op, waarom je denkt dat jij er bent.
  4. Hoe kan je contact krijgen met God?

Zoek

Heb je een beetje opgelet?
Op de landkaart kun je op zoek gaan naar de plek waar deze aflevering zich heeft afgespeeld.

Weetjes

Kenzo en Lisa worden op pad gestuurd om naar neef Arthur te gaan. Hij vertelt Kenzo en Lisa hoe het was voor het volk Israël om God te vinden, naar Hem te luisteren, en uiteindelijk te ontdekken dat Hij ook deel wil zijn van hun leven.

Om nog een beetje meer van de geschiedenis te begrijpen, hoe en waarom God in contact wil zijn met de mens; Kan je DIT filmpje bekijken

Met God in contact zijn.  Waarom?  In DIT filmpje wordt het heel eenvoudig uitgelegd.

God houdt van mensen! Maakt niet welke cultuur. In Israël wonen heel veel culturen bij elkaar. HIER kan je lezen over de inwoners van Israël en over de Joodse mensen. 

Je ziet de site van Tov Club. Hier kan je ook lid van worden als je dat leuk vindt! Daar is veel informatie te vinden over Israël. 

Nieuws / vraag / (gesigneerd) boek bestellen

Dit spannende boek is het lezen waard!

Bestel hier het Boek GEVAARLIJKE VONDST! NU VOOR maar €10,- (ex. verzendkosten)

Na het invullen van het contact formulier ontvang je een bevestiging en betalingsgegevens. Nu dus ruim 30% op de aanschafprijs van dit avontuurlijke boek. De aanbiedingsprijs via deze website is nu € 10,-

    Ontwerp en realisatie: Comyoo | creatieve studio