Kinderboek

Gevaarlijke vondst

Er is een ontdekking gedaan bij een opgraving in Jeruzalem!  De opa van Roos, moet als edelsteendeskundige naar Israël om te helpen opheldering te krijgen over een bijzondere steen. Roos mag mee, maar als ze aangekomen zijn belanden ze in een grote chaos.

De steen blijkt gestolen te zijn en de politie doet geheimzinnig. In dit verhaal raken ze samen met Jennifer de archeoloog, verwikkelend in een gevaarlijke situatie. Samen met haar vrienden, ontdekken ze bijzondere geheimen over deze vondst.

Aanvullende informatie

Dit kinderboek is uitgeven door uitgeverij Scholten, in opdracht van De Diamant. Geschreven door tekstschrijfster Lisette van de Heg. Verkrijgbaar via deze website door ‘m online te bestellen. Het boek is een mooie aanvulling op de serie. Een prachtig boek voor bijvoorbeeld groep 8 cadeau! Kerk of kerst cadeau enz.  Een spannend en avonturistisch verhaal!  Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.

Boek bestellen

Dit spannende boek is het lezen waard!

Bestel hier het Boek GEVAARLIJKE VONDST! NU VOOR maar €10,- (ex. € 4,50 verzendkosten, In overleg kunnen grotere hoeveelheden natuurlijk opgehaald worden uit Voorthuizen of tot +/- 30 km gebracht worden tegen reiskosten)

Na het invullen van het contact formulier ontvang je een bevestiging en betalingsgegevens. Nu dus ruim 30% op de aanschafprijs van dit avontuurlijke boek.

Wij versturen jouw bestelling na ontvangst van de betaling. 

    Steun De Diamant - met jouw donatie

    Groot geloof ? Misschien wel ja... een investering voor de nieuwe generatie? Dat zeker! We zijn nog niet uit de kosten en hebben al visie voor materiaal om de Diamant heen. Van harte aanbevolen. Klik hieronder voor meer uitleg.

    Ontwerp en realisatie: Comyoo | creatieve studio