Kinderboek

Gevaarlijke vondst

Er is een ontdekking gedaan bij een opgraving in Jeruzalem!  De opa van Roos, moet als edelsteendeskundige naar Israël om te helpen opheldering te krijgen over een bijzondere steen. Roos mag mee, maar als ze aangekomen zijn belanden ze in een grote chaos.

De steen blijkt gestolen te zijn en de politie doet geheimzinnig. In dit verhaal raken ze samen met Jennifer de archeoloog, verwikkelend in een gevaarlijke situatie. Samen met haar vrienden, ontdekken ze bijzondere geheimen over deze vondst.

Aanvullende informatie

Dit kinderboek is uitgeven door uitgeverij Scholten, in opdracht van De Diamant. Geschreven door tekstschrijfster Lisette van de Heg. Verkrijgbaar in de plaatselijke Christelijke boekhandel en online te bestellen. Het boek is een mooie aanvulling op de serie. Een prachtig boek voor bijvoorbeeld groep 8 cadeau! Kerk of kerst cadeau enz.  Een spannend en avonturistisch verhaal!  Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.

Nieuws / vraag / (gesigneerd) boek bestellen

Een gesigneerd boek bestellen? Leuk, dat kan alleen via deze site. De spelers van de serie en schrijfster zetten er hun krabbeltje in. Na het invullen van het contact formulier ontvang je een bevestiging en betalingsgegevens. De kosten van het boek zijn € 15,- (ex.verzendkosten à € 5,- ) 
 
Wanneer u vragen heeft of op de hoogte wilt blijven van het lesmateriaal bijvoorbeeld; gebruik daar dan ook dit contact formulier voor.

    [submit class:uk-button class:uk-button-primary "Verstuur vraag"]

    Ontwerp en realisatie: Comyoo | creatieve studio