Over De Diamant

Steun De Diamant

Groot geloof ? Misschien wel ja... een investering voor de nieuwe generatie? Dat zeker! We zijn nog niet uit de kosten en hebben al visie voor materiaal om de Diamant heen. Van harte aanbevolen. Klik hieronder voor meer uitleg.

Kinder-tv serie
De Diamant

De Diamant is een kinder-tv serie voor kids vanaf 10 jaar, waarin twee jonge tieners op onderzoek gaan. Samen met een archeologe gaan ze naar het land waar de Bijbel over schrijft. Er staan prachtige verhalen in de Bijbel en ook vaak hebben verhalen nog wel eens bijzondere betekenissen. En dàt is nou juist waar het in de serie De Diamant, over gaat.

Ga mee op onderzoek

Op deze website is ook van alles te vinden en te bekijken; bijvoorbeeld waar hebben bepaalde gebeurtenissen zich afgespeeld, en wie zijn de tieners die meegespeeld hebben in de serie? En er zijn ook leuke weetjes te vinden. Jij gaat dus ook mee op onderzoek!

Visie en de makers

Het multi media programma De Diamant en materiaal op deze website de Diamantslijper is geschreven en bedacht vanuit het geloof en de overtuiging dat Jezus de Bron is van het leven. Dat God de Maker van hemel en aarde, Zijn Zoon, de Messias heeft gegeven aan alle mensen. Gods plan voor ons als, redder en verlosser. Jezus, Het Licht in een wereld vol nood en duisternis, geeft vrede en liefde die we allemaal nodig hebben. 

De serie De Diamant is ontstaan vanuit de visie van Jezus;

waar Jezus volwassenen toespreekt om kinderen bij Hem te laten komen en hen niet in de weg te staan om Hem te leren kennen. Er staan ook vaak dingen in de weg waarvan wij niet bewust zijn als volwassenen. Maar ook vaak stappen wij niet op zij, om kinderen te laten zoeken en vinden. 

Matteüs 19:13 -14

Nieuws / vraag / (gesigneerd) boek bestellen

Een gesigneerd boek bestellen? Leuk, dat kan alleen via deze site. De spelers van de serie en schrijfster zetten er hun krabbeltje in. Na het invullen van het contact formulier ontvang je een bevestiging en betalingsgegevens. De kosten van het boek zijn € 15,- (ex.verzendkosten à € 5,- ) 
 
Wanneer u vragen heeft of op de hoogte wilt blijven van het lesmateriaal bijvoorbeeld; gebruik daar dan ook dit contact formulier voor.

Ontwerp en realisatie: Comyoo | creatieve studio